Pàgines

dilluns, 14 de juliol del 2014

Trobada de Pasqua

El 25 de maig, la comunitat parroquial de Les Borges del Camp ens ha acollit per a celebrar la trobada de Pasqua. Enguany hem recuperat per aquesta trobada, el format de les primeres trobades que es feien a l'Hospitalitat; el dinar se'l porta cadascú i amb voluntat de germanor compartim entre tots el que es posa a taula. l'Hospitalitat es feu càrrec dels postres i la beguda i cafés. 
El motiu d'aquesta proposta es disminuir  costos i així fer més fàcil per a tots el participar en família de la trobada. Cal reconeixer que, no sabem ben bé perquè, però l'assistència fou minça en comparació a altres trobades. Malgrat tot una seixantena d'Hospitalaris vàrem compartir el dia i vàrem gaudir d'una estona ben bona  d'estima i amistat. Molts recordàren aquells anys que l'anada a Lourdes es feia en tren i al dinar compartiem truites, llom rebossat, pastissos i avellanes torrades. Caldrà insistir, això sí, en l'assistència dels hospitalaris de servei a les trobades.
A les 12 del migdia vàrem celebrar l'Eucaristia amb Mn. Joan Àguila. , rector de Les Borges, assistit per Mn. Raimon Mateu, diaca. Posteriorment el Cor de Gent Gran, de Cambrils, ens va fer un petit concert coral i la nostra estimada Teresa ens agraï el fer la trobada al seu poble per primer cop en la història de l'Hospitalitat.
El dinar de germanor i compartir el férem a la Sala Polivalent Municipal, ben atesos per la Montserrat, encarregada i "jefa" de la cafetera, que ens preparà bons cafès després de dinar.
Un dia feliç, amb bon temps i joia per celebrar la Pasqua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada